specialized
 Home    Bedrijf    Contact    Product    Cultuur    Links    Verkoop    Media  
         Dahlia's ..... brengen de Zomer in uw Tuin 
Ga direct naar:

Dahlegria Serie

 
Dark Angel Dahlia

Gallery Dahlia

Happy Days Dahlia

Happy Single Dahlia

Karma Dahlia

Melody Dahlia

Stand Alone

Classic Dahlia (discontinued)

Website:
Coöperatieve
Dahliakwekers Gallery


Verkoop (postorder)
Ga naar de Webshop van:

Verberghe Bloembollen

Bij Verberghe is naast het assortiment van Verwer Dahlia's een uitgebreid aantal Dahliasoorten en andere bijzondere planten verkrijgbaar.
Hallo,
Welkom op onze Dahliasite.

De geschiedenis van de dahliacultuur in europa begint vroeg in de 19e eeuw.
Sindsdien zijn dahlia's door een groot publiek bekend en geliefd als een siergewas met met een veelheid aan mogelijkheden.
Vele jaren lang heeft Verwer Dahlias'zich toegelegd op het vernieuwen van het dahlia assortiment en het ontwikkelen van nieuwe toepassingen. Ook zijn nieuwe vermeerderings technieken ontwikkeld en in de praktijk gebracht.
     In Bloei © Verwer Dahlias

Onze tuin bloeit in augustus en september
en is dan vrij te bezoeken

     Pictures © Verwer

Op deze site laten we u daar graag iets van zien en vertellen we ook over dahlia's in het algemeen, geven cultuuradviezen en tips en laten heel veel foto's zien.


    
Pictures © Verwer
Verwer-Dahlia's is sponsor van:Derde editie

Holland Dahlia Event

11-06-2019

Wil je alles weten over dahlia's? Kom van 21 t/m 23 augustus naar het Holland Dahlia event. Dit wordt, wegens succes, voor de derde keer op rij georganiseerd.

Assortiment
Dahlia veredelaars ontwikkelen in snel tempo nieuwe variëteiten, vormen en kleuren. Om een duidelijk beeld van het actuele Dahlia assortiment te geven, slaan bloemenkwekers, knollenkwekers, knollenexporteurs en dienstverleners de handen ineen, en stellen hun showtuinen ten toon.

CNB showtuin
Exporteurs, kwekers en handelaren zijn welkom om het Dahlia assortiment te komen bezichtigen. Dit kan op negen locaties, gelegen tussen Leiden en Haarlem. De CNB showtuin is dit jaar voor het eerst bij de Tulperij aan de Oude Herenweg 16B in Voorhout. Lees ook: Samenwerking CNB en De Tulperij.

Bezoek
Op locatie staat het Dahlia assortiment in bloei gepresenteerd. Bekende én veelbelovende nieuwe rassen zijn op het veld en in vazen te zien. Tijdens het bezoek is er tijd om elkaar te ontmoeten, te kijken, het assortiment samen te stellen, trends te bespreken en marktkansen in kaart te brengen.

Kijk voor meer informatie op www.hollanddahliaevent.nl of neem dan contact op met Richard Walkier (Bemiddelaar dahlia).februari 2017


Zo af en toe vind je als veredelaar een heel bijzondere Dahlia die zo apart is of bijzondere eigenschappen heeft dat hij eigenlijk niet zo maar in een van de betaande collecties past.
Daarom gaan we deze bijzondere dahlia'splaatsen onder de benoeming "Stand Alones".
De eerste die hier een plaatsje krijgt is

Dahlia 'Sincerity'


Sincerity © Verwer


Onze Dahlia 'Karma Choc"is verkozen tot
Mainau DahliaKönigin 2010 en opnieuw in 2011


        Karma Choc © Verwer
Update: 13 juni 2019      © text and photographs   Verwer Dahlia's bv Lisse, NL